Skip to main content

iPad 2, 3 & 4
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPad 2, 3 & 4 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad 2, 3 & 4 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad 2, 3 & 4 scherm reparatie origineel

Scherm reparatie

~ 250 minuten

€ 89 € 79

iPad 2, 3 & 4 batterij reparatie

Batterij

~ 250 minuten

€ 69

iPad 2, 3 & 4 software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPad 2, 3 & 4 vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad 2, 3 & 4 overige

Overige

op aanvraag

aanvraag


iPad 2, 3 & 4 reparatie Bovenkarspel

De iPad 2, 3 en 4 zijn drie modellen die enorm veel op elkaar lijken. Ieder jaar brengt Apple op traditionele wijze een iPad uit waarbij de 4 t.o.v. de 3 en de 3 t.o.v. de 2 is verbeterd op snelheid. Vervolgens heeft Apple ook de nieuwe (smalle) laadconnector toegevoegd bij de iPad 4. Voor de rest is er weinig tot niets veranderd bij deze iPads.

iPad 2, 3 & 4 scherm reparatie

De iPad 2, 3 en 4 hebben vergeleken met de modernere Pro modellen losse glazen (touchscreen) wat de reparaties goedkoper maken. De modernere iPads hebben dure schermen omdat het LCD (beeld) vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas). Gezien deze traditionele iPads losse glazen hebben is het gelukkig veel goedkoper om deze schermen te repareren.

iPad 2, 3 & 4 batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Let op, iPads in het algemeen komen amper tot niet voor batterij reparaties omdat deze (de batterij) bij zuinig gebruik tot wel 8 jaar meegaan. Na 8 jaar is het langzamerhand tijd voor een ander model iPad. Gaat de batterij razendsnel omlaag of blijft de batterijpercentage haken bij een bepaald percentage en loopt vervolgens in een raptempo omlaag? Dit is dan een moederbord probleem (power chip). Reparatie van een power chip is op afspraak en in overleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.