Skip to main content

iPad 2019
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPad 2019 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad 2019 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad P2019 scherm reparatie origineel

Scherm reparatie

~ 250 minuten

Binnenkort

iPad 2019 batterij reparatie

Batterij

~ 250 minuten

Binnenkort

ipad 2019 laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 250 minuten

Binnenkort

iPad 2019 software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPad 2019 vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 250 minuten

€ 99

iPad 2019 overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPad 2019 reparatie Bovenkarspel

De iPad Air 2019 is een krachtige iPad en weegt minder dan 500 gram. Deze iPad gaat meer dan 10 uur intensief gebruik mee zonder tussentijds op te laden. De processor is zo krachtig dat het meerdere activiteiten tegelijkertijd kan uitvoeren zonder problemen. De grafische kaart is nu nog beter dan zijn voorgangers en kan games zonder moeite spelen. Hoewel de camera amper wordt gebruikt is deze nog meer verbeterd en ook kan de pencil worden gebruikt om o.a. op het scherm te kunnen tekenen. Met meer dan een miljoen apps is er voldoende te doen op deze iPad.

iPad 2019 scherm reparatie

De iPad staat bekend om een mooie scherm gebruik makend van de zogeheten Retina display. In de iPad Air 2019 is ook de welbekende True Tone toegevoegd waardoor het scherm er nu nog beter uitziet. Uiteraard is en blijft het scherm van glas waardoor deze niet tegen val-en stootschade kan. Is het scherm stuk? Geen paniek want wij van Multi Repair zijn er voor u. Wij zorgen ervoor dat het scherm er weer helemaal nieuw uitziet en de iPad weer optimaal gebruikt kan worden.

iPad 2019 batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Let op, iPads in het algemeen komen amper tot niet voor batterij reparaties omdat deze (de batterij) bij zuinig gebruik tot wel 8 jaar meegaan. Na 8 jaar is het langzamerhand tijd voor een ander model iPad. Gaat de batterij razendsnel omlaag of blijft de batterijpercentage haken bij een bepaald percentage en loopt vervolgens in een raptempo omlaag? Dit is dan een moederbord probleem (power chip). Reparatie van een power chip is op afspraak en in overleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.