Skip to main content

iPad Mini
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPad Mini reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Mini reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad mini 1 & 2 scherm reparatie origineel

Mini 1 & 2 scherm

~ 250 minuten

€ 95 € 79

iPad mini 3 scherm reparatie origineel

Mini 3 scherm

~ 250 minuten

€ 105 € 89

iPad mini 4 scherm reparatie origineel

Mini 4 scherm

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad mini 5 scherm reparatie origineel

Mini 5 scherm

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad mini batterij reparatie

Batterij

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad mini laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad mini software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPad mini vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad mini overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag


iPad mini reparatie Bovenkarspel

Apple heeft op vele verzoek na de standaard formaten de iPad mini serie uitgebracht. Op traditionele wijze brengt Apple een nieuwere model uit. De iPad mini 1 is amper tot niet veranderd en dus zowat hetzelfde gebleven bij de iPad mini 2. Het jaar daarop heeft Apple de iPad mini 3 uitgebracht waarbij enkel snelheid is verbeterd t.o.v. zijn voorgangers. Vervolgens heeft Apple de iPad mini 4 uitgebracht waarbij snelheid flink is verbeterd en een vingerscan (touch ID) is toegevoegd. De mini 4 was zo goed dat Apple enkele jaren geen nieuwe model heeft uitgebracht tot 2019 waar de mini 5 uitkwam. Qua ontwerp is er zowat niets veranderd bij de mini serie, enkel snelheid en vanaf de 4 de vingerscan.

iPad mini scherm reparatie

De iPad mini 1, 2 en 3 hebben een scherm bestaand uit twee modules; een touschreen (glas) en een LCD (beeld). Normaal gesproken gaat enkel het glas stuk bij een val-of stootschade waardoor de reparatie veel goedkoper is t.o.v. de nieuwere generatie iPads. De mini 4 en 5 heeft een scherm waarbij het LCD vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas) waardoor aanschaf van het scherm duurder is.

iPad mini batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Let op, iPads in het algemeen komen amper tot niet voor batterij reparaties omdat deze (de batterij) bij zuinig gebruik tot wel 8 jaar meegaan. Na 8 jaar is het langzamerhand tijd voor een ander model iPad. Gaat de batterij razendsnel omlaag of blijft de batterijpercentage haken bij een bepaald percentage en loopt vervolgens in een raptempo omlaag? Dit is dan een moederbord probleem (power chip). Reparatie van een power chip is op afspraak en in overleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.