Skip to main content

iPad Pro 10.5
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPad Pro 10.5 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Pro 10.5 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad Pro 10.5 scherm reparatie origineel

Scherm reparatie

~ 250 minuten

€ 299 € 265

iPad Pro 10.5 batterij reparatie

Batterij

~ 250 minuten

€ 115

iPad Pro 10.5 laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 250 minuten

Op aanvraag

iPad Pro software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPad Pro 10.5 vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 250 minuten

€ 99

iPad Pro 10.5 12.9 overige

Overige

op aanvraag

aanvraag


iPad Pro 10.5 reparatie Bovenkarspel

Persoonlijk kunnen wij zeggen dat specifiek de iPad van het merk Apple de beste merk voor tablets zijn. De iPad zijn zo goed dat zij in het algemeen enkel komen voor scherm reparaties bij stootschade. Apple heeft dan een nieuw model en nieuw schermformaat geïntroduceerd onder de naam iPad Pro 10.5. Deze zijn er sinds 2015 en zijn ook uitgekomen in 2017 en 2018 waardoor je momenteel 3 soorten 10.5 Pro modellen beschikbaar zijn.

iPad Pro 10.5 scherm reparatie

Tegenwoordig zijn er soorten schermen op de markt. Wij van Multi Repair Bovenkarspel, raden voor de iPhone 7 specifiek het origineel scherm aan. Uiteindelijk kan er niets tippen tegen een origineel scherm. Wat is het verschil tussen beide schermen?

  • Het origineel scherm is wat u normaal gesproken heeft. Een replica scherm is door een extern bedrijf geproduceerd.
  • De kleuren komen niet helemaal overeen, alhoewel het verschil steeds minder wordt.
  • Tijdens het scrollen is er een lichte hapering bij de replica schermen. Wel aan te geven dat niet iedereen deze hapering ziet/merkt.
  • Het glas is in principe even sterk. De originele schermen kunnen wel tegen meer druk gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een goed montage is belangrijk voor een stevigere behuizing.

Conclusie: Wij adviseren bij de iPhone 7 de originele schermen. Dit, omdat er weinig prijsverschil is tussen beide schermen en er niets kan tippen tegen een origineel scherm.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPad Pro 10.5 batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Let op, iPads in het algemeen komen amper tot niet voor batterij reparaties omdat deze (de batterij) bij zuinig gebruik tot wel 8 jaar meegaan. Na 8 jaar is het langzamerhand tijd voor een ander model iPad. Gaat de batterij razendsnel omlaag of blijft de batterijpercentage haken bij een bepaald percentage en loopt vervolgens in een raptempo omlaag? Dit is dan een moederbord probleem (power chip). Reparatie van een power chip is op afspraak en in overleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.