iPhone 11 Pro reparatie Bovenkarspel

iPhone 11 Pro
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone 11 Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 11 Pro reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.

iPhone 11 Pro reparatie Bovenkarspel

Niets voor niets heet deze iPhone Pro. Het is een flinke verbetering van de iPhone Xs in batterij, snelheid, waterdichtheid en vanzelfsprekend camerakwaliteit. Met drie camera's is dit toestel het perfecte toestel met krachtige prestaties. Daarnaast introduceert Apple een nieuwe kleur, middernachtgroen. Er is een keuze uit 64, 256 of 512gb aan geheugen.

iPhone 11 Pro scherm reparatie

De iPhone 11 serie zijn net nog uit en nu al hebben externe bedrijven replica schermen kunnen produceren van hoge kwaliteit. Zie hieronder de verschillen.

 • Replica schermen zorgen er in het algemeen voor dat de batterij sneller leegloopt. Dit komt omdat replica schermen meer energie nodig hebben. Hoeveel minuten/uren dit in praktijk is is lastig te zeggen. Afhankelijk van intensief gebruik.
 • Niet voor ieder weggelegd is er een lichte kleurverschil tussen beide schermen. De een merkt er niets van terwijl de ander ieder detail gelijk opmerkt.
 • Replica schermen kunnen tijdens het scrollen lichte vertragingen vertonen. Net zoals bij de kleuren is deze dusdanig gering dat het niet voor ieder is weggelegd om op te merken.
 • Uiteraard is het scherm van een origineel scherm steviger dan een replica scherm. Dit komt omdat een origineel scherm door professionals met jarenlange ervaring in elkaar zijn gezet. Dit betekend niet dat bij een kleine val het scherm uit elkaar zal vallen.

Conclusie: Het liefst raden wij enkel de originele schermen aan. Echter is het begrijpelijk dat deze peperdure scheren ook duur zijn ter reparatie. Heeft u het budget er niet voor is een replica scherm een goed alternatief. Heeft u het budget wel maar bent u niet van details? Ook dan is een replica scherm de beste keuze voor u.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 11 Pro batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 11 Pro laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

 • Hits: 1073

Openingstijden

 • Maandag: 13.00 - 18.00

 • Dinsdag: 10.00 - 18.00

 • Woensdag: 10.00 - 18.00

 • Donderdag: 10.00 - 21.00

 • Vrijdag: 10.00 - 18.00

 • Zaterdag: 10.00 - 17.00