Skip to main content

iPhone 14 pro  reparatie Bovenkarspel

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 04 februari 2023

Hieronder vindt u de iPhone 14 Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 14 Pro reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone 14 pro scherm reparatie origineel

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 669  €569

iphone 14 Pro scherm reparatie replica

Scherm replica

~ 30 minuten

Nog Niet Van Toepassing!

iPhone 14 Pro backcover achterkant reparatie Bovenkarspel

Achterkant

~ 90 minuten

€ 319

iPhone 14 pro batterij vervangen Bovenkarspel

Batterij

~ 45 minuten

Nog Niet Van Toepassing!

iphone 14 Pro laadconnector reparatie Bovenkarspel

Laadconnector

~ 90 minuten

€ 209

iPhone 14 Pro camera reparatie Bovenkarspel

Camera

~ 30 minuten

€ 219 / €119

iPhone 14 Pro geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 129

iPhone 14 pro software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 14 Pro vochtschade problemen oplossen

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone 14 Pro overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 14 Pro reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Multi Repair Bovenkarspel

Multi Repair Bovenkarspel heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Onze voordelen

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

Regio

Bovenkarspel, Enkhuizen, Oosterdijk, Andijk, Grootebroek, Horn, Westerbuurt, Tersluis, Venhuizen, De Weed, Oosterleek, Leekerweg, Wijdenes, Kraaienburg, Blokdijk, Hem, De Hout, Oosterwijzend, Hoogkarspel, Munnikij, Bangert, Wervershoof.