Skip to main content

iPhone X reparatie Bovenkarspel

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 08 september 2022

Hieronder vindt u de iPhone X (10) reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone X (10) reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone X scherm reparatie origineel

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 229 €199

iphone X scherm reparatie replica

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 199  €159

iPhone X backcover achterkant reparatie Bovenkarspel

Achterkant

~ 400 minuten

€ 100

iPhone X batterij vervangen Bovenkarspel

Batterij

~ 45 minuten

€ 75

iphone X laadconnector reparatie Bovenkarspel

Laadconnector

~ 45 minuten

€ 99

iPhone X camera reparatie Bovenkarspel

Camera

~ 30 minuten

€ 140 / €69

iPhone X geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 89

iPhone X software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone X vochtschade problemen oplossen

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone X overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone X reparatie Bovenkarspel

Apple heeft in november 2019 de iPhone 11 Pro Max aangekondigd. De naam Pro zegt het al, Pro Max verklapt alles. Het is het maximale wat Apple in dit toestel heeft geplaatst. Met een duurdere kostenplaatje mogen wij dan ook de beste specificaties verwachten die Apple momenteel in petto heeft. Een nog snellere toestel dan zijn broertje, de iPhone Xs Max, heeft de 11 Pro Max een 6.5 inch OLED scherm, een nog betere camera en een nog grotere batterij met een capaciteit van 3969 mAh. Er is keuze uit de kleuren zwart, zilver, goud of groen en 128, 256 of 512gb aan opslag.

iPhone X scherm reparatie

De iPhone 11 Pro Max is op moment van schrijven nog niet zo lang uit en nu al zijn er alternatieve schermen welke goedkoper zijn dan de originele schermen. Goedkoper? Ja, want ze hebben enkele minpunten. Zie hieronder de verschillen:

 • De replica schermen hebben meer kracht nodig om optimaal te kunnen presteren. Omdat deze meer energie nodig heeft is de batterijduur ook minder dan bij een originele scherm.
 • Amper te merken maar er is een lichte kleurverschil tussen beide schermen. Gelukkig is dit niet door ieder te merken.
 • Tijdens het scrollen is er een lichte vertraging in het scherm. Ook dit is amper te merken en niet ieder heeft deze vertraging door.
 • Een origineel scherm is in elkaar gezet door professionals wat betekend dat deze steviger is dan een replica scherm. Dat betekend niet dat een replica scherm uit elkaar zal spatten bij stootschade. Maar een origineel scherm is wel steviger vanwege de wijze hoe deze in elkaar is gezet.

Conclusie: Originele schermen zijn en blijven dure schermen vanwege de dure productiekosten. Heeft u het budget er niet voor is het absoluut niet erg om te gaan voor een replica scherm. Heeft u het budget er wel voor en wilt u geen (lichte) kleurverschil zien of vertraging tijdens het scrollen? Dan raden wij vanzelfsprekend een origineel scherm aan.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone X batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone X laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopierd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneerd zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij voledig is opgeladen.

Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogehete laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPhone X vochtschade reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Multi Repair Bovenkarspel

Multi Repair Bovenkarspel heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Onze voordelen

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Regio

Bovenkarspel, Enkhuizen, Oosterdijk, Andijk, Grootebroek, Horn, Westerbuurt, Tersluis, Venhuizen, De Weed, Oosterleek, Leekerweg, Wijdenes, Kraaienburg, Blokdijk, Hem, De Hout, Oosterwijzend, Hoogkarspel, Munnikij, Bangert, Wervershoof.