Skip to main content

iPhone 5 & 5c
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone 5c reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 5c reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone 5c scherm reparatie replica

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 75 € 55

iphone 5c batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 35

iphone 5c laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 45 minuten
3559
iPhone 5c camera reparatie

Camera

~ 30 minuten
€ 35
iPhone 5c geluidsproblemen

Geluid

~ 30 minuten
€ 35
iPhone 5c software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 5c vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 55

iPhone 5c overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 5 / 5c reparatie Bovenkarspel

In de Nokia tijden werden toestellen kleiner en kleiner. Met de komst van smartphones worden toestellen groter en groter. De iPhone 4 was groter t.o.v. zijn broertje/zusje (iPhone 3 en 3GS). De iPhone 5 is een maatje groter dan zijn broertje/zusje (iPhone 4/4s). Met de komst van de iPhone 5 is de telefoonmarkt op zijn kop gegaan. De iPhone 5 had het juiste schermgrootte, een prachtige camera en gaat zowat een hele werkdag mee. Het jaar daarop heeft iPhone vanwege de traditionele wijze een nieuwe toestel uitgebracht, de iPhone 5c. In principe is dit een iPhone 5 met een plastic behuizing. Dit hoort het toestel goedkoper te maken in productie.

iPhone 5 / 5c scherm reparatie

Gezien de iPhone 5 en 5c niet meer worden ondersteund (2018) raden wij simpelweg de replica schermen aan. Ondertussen zijn de originele schermen ook al uit de markt. De replica schermen bestaan al zo lang dat zij ondertussen voldoende tijd hebben gehad om de schermen zo goed mogelijk na te maken. Juist om deze reden, en natuurlijk gezien de waarde van het toestel zelf, raden wij de replica schermen aan.

iPhone 5 / 5c batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Bij nieuwere iPhones met IOS 12 of hoger is het mogelijk de batterijcapaciteit te zien. Helaas bij oudere modellen is het via standaard wegen niet mogelijk de batterij conditie te zien. Wij kunnen gelukkig de batterij wel opmeten. In principe na 2 jaar kunt u zelf er al vanuit gaan dat de batterij niet meer is zoals deze hoort te zijn. Of door gebruik van het toestel, gaat deze minder dan 6-7 uur mee? Dan is deze uiteraard toe aan vervanging.

iPhone 5 / 5c laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.