Skip to main content

iPhone 6s plus
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone 6s plus reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 6s plus reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone 6s plus scherm reparatie replica

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 135 € 75

iphone 6s plus scherm reparatie origineel

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 175 € 115

iphone 6s plus batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten
€ 59
iphone 6s plus laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 30 minuten
€ 59
iPhone 6s plus camera reparatie

Camera

~ 30 minuten
Op aanvraag
iPhone 6s plus camera reparatie

Geluid

~ 30 minuten
Op aanvraag
iPhone 6s plus software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 6s plus vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 70

iPhone 6s plus overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 6s plus reparatie Bovenkarspel

De iPhone 6s plus is tegelijkertijd uitgekomen met de iPhone 6s. De 6s serie is een verbetering van de iPhone 6 serie. De 6s serie heeft een zogeheten 3d touch scherm waarbij het scherm lichtjes ingedrukt kan worden voor extra effecten. De 6s plus heeft vanaf moment van uitkomen de beste specificaties wat snelheid, camera en batterijduur betreft.

iPhone 6s plus scherm reparatie

Tegenwoordig zijn er soorten schermen op de markt. Wij van Multi Repair Bovenkarspel, raden voor de iPhone 6s plus specifiek een replica scherm aan. Uiteindelijk kan er niets tippen tegen een origineel scherm. Wat is het verschil  tussen beide schermen?

  • Het origineel scherm is wat u normaal gesproken heeft. Een replica scherm is door een extern bedrijf geproduceerd.
  • De kleuren komen niet helemaal overeen, alhoewel het verschil steeds minder wordt. Zo weinig dat het amper meer opvalt.
  • Tijdens het scrollen is er een lichte hapering bij de replica schermen. Wel aan te geven dat niet iedereen deze hapering ziet/merkt. Net zoals bij de kleurenverschil is de hapering amper tot niet te merken.
  • Het glas is in principe even sterk. De originele schermen kunnen wel tegen meer druk gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een goed montage is belangrijk voor een stevigere behuizing.

Conclusie: Wij adviseren bij de iPhone 6s plus de replica schermen aan tenzij u liever bereid bent €40 meer uit te geven (op moment van schrijven) en het gelijk goed wilt hebben.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 6s plus batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 8 plus laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.