Skip to main content

Samsung S20 serie reparatie

Onderaan vindt u de Samsung s20 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet wordt vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van Samsung s20 reparatie. 

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Samsung S20 serie reparatie

Samsung S20 serie reparatie

~ 60 minuten

€ 325

Samsung achterkant reparatie

Achterkant

~ 30 minuten

€ 49

Samsung s10 batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

Op aanvraag

Samsung S20 serie reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

Op aanvraag

Googel / Samsung account verwijderen

Deblokkeren

~ 120 minuten

€ 45

Samsung software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

Samsung vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone 7 overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

Samsung S20 serie reparatie

Hoewel sommige Samsung-toestellen spatwaterdicht zijn, is dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Samsung-advertenties zien we heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de Samsung-smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om de reden van deze tekst. In de meeste gevallen lukt het ons om vochtschade te herstellen. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie kapot gaat. Vochtschade kent een complexe toelichting en om de reden vragen wij nemen altijd contact op met ons op te nemen voor meer uitleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.