iPhone 8 plus
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone 8 plus reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 8 plus reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone 8 plus scherm reparatie origineel

Scherm origineel

~ 45 minuten

€ 230 € 149

iphone 8 plus scherm reparatie replica

Scherm replica

~ 45 minuten

€ 179 € 109

iPhone 8 plus achterkant reparatie

Achterkant

~ 400 minuten
€ 120
iphone 8 plus batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 65

iphone 8 plus laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten
€ 65
iPhone 8 plus camera reparatie

Camera

~ 45 minuten
Op aanvraag
iPhone 8 plus camera reparatie

Geluid

~ 45 minuten
Op aanvraag
iPhone 8 plus software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 8 plus vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone 8 plus overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 8 plus reparatie Bovenkarspel

De iPhone 8 plus is zoals de naam het al verklapt een iPhone 8 met een pluspunt. Deze iPhone groter dan zijn broertje en heeft twee camera's voor nog mooiere foto's (vooral de portret modus). De iPhone 8 plus is beschikbaar in de kleuren zwart, wit (zilver) en goud (zalm). U heeft een keuze uit 64 of 128gb aan opslag. Een groter scherm betekend meer kans op een scheur in het glas bij stootschade. Ook de batterij kan langer mee in levensduur t.o.v. zijn broertje, de iPhone 8. Maar... een grotere toestel betekend duurdere onderdelen. Alhoewel het gelukkig meevalt zijn de tarieven voor het repareren iets duurder vanwege duurdere onderdelen in aanschaf.

iPhone 8 plus scherm reparatie

Er zijn twee soorten schermen beschikbaar voor de iPhone 8 plus, een origineel scherm en een replica scherm. Een scherm welke niet door Apple is geproduceerd noemen wij een replica scherm. Hieronder de verschillen:

  • Een origineel scherm, welke standaard op iedere iPhone is gemonteerd, is geproduceerd door bedrijven aangesteld door Apple, dit gezien Apple zelf geen schermen produceert (evenals overige onderdelen). Een replica scherm is geproduceerd door een bedrijf wat niets met Apple te maken heeft.
  • Alhoewel het steeds minder afwijkt is er een kleurverschil tussen de originele en replica schermen. Niet iedereen hoeft dit te merken maar in het algemeen valt dit wel op bij een Apple (iPhone) kenner. Ook de verlichting is net anders.
  • De originele schermen zijn smooth tijdens het scrollen op een pagina. Bij de replica schermen is er een lichte vertraging. Heeft u nooit haast in het verkeer? Dan zult u waarschijnlijk deze vertraging absoluut niet merken.
  • Een origineel scherm is professioneel in elkaar gezet waardoor het glas meer tegen enkele tikjes kan (stootschade). Een replica scherm hoort sneller stuk te gaan wanneer deze valt of een tikje krijgt.

Conclusie: De iPhone 8 plus scherm is niet makkelijker na te maken waardoor wij de originele schermen adviseren. Heeft u minder uit te geven of is het toestel binnenkort toe aan vervaging? Dan is een replica scherm een goed alternatief.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 8 plus batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 8 plus laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Openingstijden

  • Maandag: 13.00 - 18.00

  • Dinsdag: 10.00 - 18.00

  • Woensdag: 10.00 - 18.00

  • Donderdag: 10.00 - 21.00

  • Vrijdag: 10.00 - 18.00

  • Zaterdag: 10.00 - 17.00