iPhone Xr reparatie Bovenkarspel

iPhone Xr
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone Xr reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone Xr reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.

iPhone Xr reparatie Bovenkarspel

Alhoewel niemand het uitspreekt als 10r staat de X eigenlijk voor 10 (tien). Deze iPhone is een goedkopere alternatief voor de iPhone X. Met een iets groter scherm heeft deze iPhone 1 camera aan de achterkant t.o.v. zijn ouder maar kleinere broer (X). De iPhone Xr is uitgebracht is 5 + 1 kleuren voor als u net een ander kleur wilt dan de standaard zwart en witte kleuren. Alle schermen blijven in de kleur zwart maar de behuizing en achterkant zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, geel, koraal en rood. U heeft een keuze uit een 64 of 128gb opslag. De iPhone Xr heeft helaas geen OLED scherm gekregen maar is om deze reden ook veel goedkoper in reparatie.

iPhone Xr scherm reparatie

Net zoals ieder andere iPhone is er voor de iPhone Xr twee soorten schermen op de markt, een origineel en een replica scherm. Hieronder de verschillen:

 • Een origineel scherm is geproduceerd door Apple zelf, een replica scherm door externe bedrijven.
 • Amper te merken maar er zit een lichte kleurverschil tussen beide schermen.
 • Bij het scrollen op het scherm kan er een lichte vertraging zijn op een replica scherm. Wij kregen de opmerking dat niet iedereen dit opmerkt.
 • Een origineel scherm is professioneler in elkaar gezet waardoor het krachtiger is dan een replica scherm. Dit betekend uiteraard niet dat een replica scherm uit elkaar zal vallen bij een kleine val.
 • De replica schermen zorgen ervoor dat de batterij iets sneller leegloopt doordat zij meer energie nodig hebben dan een origineel scherm.

Conclusie: Het liefst adviseren wij een origineel scherm bij iedere iPhone. Wij begrijpen dat er een bepaald budget kan zijn. Wij adviseren dan de punten hierboven door te nemen om een keuze te maken de twee soorten schermen.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone Xr batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone Xr laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

 • Hits: 1238

Openingstijden

 • Maandag: 13.00 - 18.00

 • Dinsdag: 10.00 - 18.00

 • Woensdag: 10.00 - 18.00

 • Donderdag: 10.00 - 21.00

 • Vrijdag: 10.00 - 18.00

 • Zaterdag: 10.00 - 17.00