Skip to main content

iPhone 4/4s
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone 4/4s reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 4/4s reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone 4/4s scherm reparatie

Scherm reparatie

~ 30 minuten

€ 49 € 39

iphone 4/4s batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 29

iphone 4/4s laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 45 minuten
€ 29
iPhone 4/4s camera reparatie

Camera

~ 30 minuten
€ 29
iPhone 4/4s geluidsproblemen

Geluid

~ 30 minuten
€ 29
iPhone 4/4s software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 4/4s vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 45

iPhone 4/4s overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 4/4s reparatie Bovenkarspel

De iPhone 4 en 4s waren de smartphones welke de traditionele telefoons uit de markt begonnen te slaan. Deze toestellen deden alles wat wij nodig hadden; bellen, sms'en, foto's maken, video's delen, mailen, sociaal media gebruiken, etc..

iPhone 4/4s scherm reparatie

De iPhone 4 en 4s zijn niet de nieuwste toestellen meer. Deze komen om deze reden niet volop meer. Vaak gaat men voor een nieuwer model gezien nieuwere modellen flink zijn gezakt in prijs. Wilt u toch voor een reparatie gaan of heeft u twijfels? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag. Zie ook onze in-en verkoop pagina voor nieuwe en gebruikte toestellen.

iPhone 4/4s batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Bij nieuwere iPhones met IOS 12 of hoger is het mogelijk de batterijcapaciteit te zien. Helaas bij oudere modellen is het via standaard wegen niet mogelijk de batterij conditie te zien. Wij kunnen gelukkig de batterij wel opmeten. In principe na 2 jaar kunt u zelf er al vanuit gaan dat de batterij niet meer is zoals deze hoort te zijn. Of door gebruik van het toestel, gaat deze minder dan 6-7 uur mee? Dan is deze uiteraard toe aan vervanging.

iPhone 4/4s laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.