Skip to main content

iPhone 5s & SE
reparatie Bovenkarspel

Hieronder vindt u de iPhone SE reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone SE reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iphone SE scherm reparatie replica

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 115 € 79

iphone SE scherm reparatie origineel

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 99 € 65

iphone SE batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 49

iphone SE laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 45 minuten
€ 49
iPhone SE camera reparatie

Camera

~ 30 minuten
€ 49
iPhone SE geluidsproblemen

Geluid

~ 30 minuten
€ 49
iPhone SE software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone SE vochtschade problemen oplossen

Waterschade

~ 180 minuten

€ 70

iPhone SE overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 5s / SE reparatie Bovenkarspel

Waar in het buitenland, vooral Amerika, de plus modellen veelal worden verkocht is in Nederland toch nog steeds enorm veel vraag naar de kleinere modellen. Uiteindelijk hebben volwassenen een standaard gebruik; bellen, een appje sturen, een foto shooten, mailen en dergelijke. De iPhone 5s is in principe dus een fijn toestel. De iPhone 5s was zo goed dat Apple de jaar na uitkomst van de iPhone 5s geen vervangend toestel in huidige formaat heeft uitgebracht. Er was zoveel vraag naar dat na 2 jaar Apple een iPhone SE heeft uitgebracht. De iPhone SE is qua binnenwerk een iPhone 6s in een jasje van een iPhone 5s.

iPhone 5s / SE scherm reparatie

De iPhone 5s is ondertussen niet het nieuwste toestel meer. Om deze reden kunnen wij in principe een replica scherm aanraden. De iPhone SE daarentegen is het laatste model in de serie met kleinere schermen. Het is een fijn toestel wat fijn werkt. Hier laten wij de keuze echter over aan u. Lees hieronder de verschillen tussen een replica en origineel scherm.

  • De kleuren komen niet helemaal overeen, alhoewel het verschil steeds minder wordt.
  • Tijdens het scrollen is er een lichte hapering bij de replica schermen. Wel aan te geven dat niet iedereen deze hapering ziet/merkt.
  • Het glas is in principe even sterk. De originele schermen kunnen wel tegen meer druk gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een goed montage is belangrijk voor een stevigere behuizing.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 5s / SE batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Bij nieuwere iPhones met IOS 12 of hoger is het mogelijk de batterijcapaciteit te zien. Helaas bij oudere modellen is het via standaard wegen niet mogelijk de batterij conditie te zien. Wij kunnen gelukkig de batterij wel opmeten. In principe na 2 jaar kunt u zelf er al vanuit gaan dat de batterij niet meer is zoals deze hoort te zijn. Of door gebruik van het toestel, gaat deze minder dan 6-7 uur mee? Dan is deze uiteraard toe aan vervanging.

iPhone 5s / SE laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.